Påsförslutare test

Påsförslutare

Påsförslutare, påssvetsar eller svetsar. Det är namnen för maskiner som försluter påsar i plast eller annat material med plastbeläggning. Fpack har marknadens i särklass bredaste utbud från kända Audion Elektro i Holland. Vi har allt från den minsta manuella maskinen till helautomatiska linjer med multiheadvågar. Fråga oss så hjälper vi er hitta rätt maskin.

Läs mer
Flowpack

Flowpackmaskiner

Med agenturen från Delfin i Italien garanterar vi kunskap och kvalitet. Moderna maskiner som anpassas efter specifika behov. Idag har vi kunder inom allt från bageri och livsmedel till filterförpackning. Vår bredd gör att vi har erfarenhet av många olika typer av produkter. Vi levererar även komplett kringutrustning till våra maskiner.

Läs mer
Krympfilmsmaskiner

Krympfilmsmaskiner

Krympfilmsmaskiner eller inplastare är en av våra specialområden. Vi jobbar med Smipack som är världsledande inom krympfilmning. Med en oslagbar bredd och kunskap kan vi lösa de flesta behov. Som leverantör till de största företagen i Sverige kan vi garantera både kvalitet och tillgänglighet kombinerat med över 20 års erfarenhet.

Läs mer

Wrap Around maskiner

Wrap Around maskin från Smipack. Utvecklad för att förpacka en bred variation utav olika produkter för att uppnå högsta standard och kvalitetskrav. Dess kompakta och innovativa design minimerar utrymmesbehovet samt bidrar med en hög produktionstakt

Läs mer

Vårt standardsortiment av förpackningsmaskiner och förbrukningsmaterial.


Här finner ni hela vårt standardsortiment av förpackningsmaskiner och förbrukningsmaterial. Hela vår bredd av påsförslutare med impulssvetsar, konstantvärmesvetsar, tänger och helautomatiska lösningar visas. Även maskiner för medicinsk bruk samt vissa specialmaskiner återfinns här. Krympfilmsmaskiner även kallat inplastare eller krympfilmare som är vår största produktgrupp finns naturligtvis representerat. Smipack vilka är världsledande idag inom krympfilmning har genom att tillverka mycket driftsäkra maskiner till väldigt bra priser byggt upp en imponerande produktbredd.

 

Många av deras standardmaskiner som huvmaskiner, vinkelsvetsar och sidosvetsar är idag den bäst säljande maskinen i Sverige. Förbrukningsmaterial som Polyolefin, Polyeten eller LDPE tillhör naturligt vårt sortiment och importeras huvudsakligen av oss själva. Vi kan även på förfrågan ta hem mindre såväl som större volymer av specialfilmer och krympfilmer som LLDPE, LDPE, POF, PP, CPP samt OPP. Service och underhåll av våra egna förpackningsmaskiner är en självklarhet men även andra fabrikat och äldre maskiner servas av oss. Vi lagerhåller de vanligaste reservdelarna så som svetstrådar, teflontejp och silikongummi till de flesta förpackningsmaskiner på marknaden.